Ett år går fort

Hej på er!
Det känns som det bara var några månader sedan jag blev vald, men det har alltså gått hela 12 månader.
Året har inte varit som jag trott men det beror som så mycket annat här i världen på att en pandemi har härjat runt.
Av känd anledning har närvaron i fabriken av oss på Lillgården varit minst sagt begränsad, så för att hålla er underrättade har vi varje månad (förutom sommarmånaderna) skicka ut ett medlemsbrev, vi har sedan början av året bruksbesök på torsdagar och numera har vi även en sida på informationsskärmarna.
Det som ligger i planerna närmast är att genomföra medlemsaktiviteter och att hålla skiftlagsvisa medlemsmöten. För att hålla kvalitet och kontinuitet på medlemsaktiviteterna har vi för avsikt att skapa en kommitté som kan hjälpa oss med utförande men framför allt komma med idéer på kommande träffar. De som vill hjälpa oss med detta är välkomna att kontakta expeditionen. Det är självklart fritt (och uppskattat) för vem som helst att komma med förslag på (och arrangera) aktiviteter.
Ta hand om er
Martin Akurhed