Ute i god tid

Hej medlem,

funderar du på vad du skall göra midsommar 2018 så har vi ett förslag.

Eftersom Pappers avdelning 111 firar sin 111:e födelsedag 2018 så är det bestämt sedan en tid att vi skall fira det med en fest för alla medlemmar med respektive. Den kommer att gå av stapeln midsommardagen den 23 juni 2018 i Dalasalen, där det bjuds på mat, underhållning och en möjlighet att trampa en danspartner på tårna.
Vi kommer så klart att fixa transport till och från, så långt det är möjligt, för de som vill åka istället för att köra. Så boka in den här kvällen i almanackan redan nu, fler detaljer kommer framöver.

Eftersom ett sådant här stort party kräver inte så lite arbete, så kommer vi inte att ha någon familjedag i höst utan vi hoppar över den i år och tar nya tag till nästa år.

Hälsningar

Thomas och Carola

PS Har du lust att hjälpa till för att fixa festen så hör av dig till Carola. Och
medlemmar är de som betalar avgift till Pappers eller är avgiftsbefriade. DS